Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se divolza si ii dam drumul peste faina. Incepem sa framantam, adaugam oul si lapte, treptat, pana obtinem un aluat omogen si nelipicios. Adaugam uleiul si mai framantam pana este bine incorporat. Acoperim aluatul cu un prosop curat si il lasam la dospit cam 45 de minute. Umplutura: Intr-un bol punem branza sfaramata cu mana, smantana si ouale. Verdeata o spalam, indepartam cozile, o tocam si o punem peste branza. Amestecam cu mana bine, condimentam cu sare si busuiocul uscat. Aluatul dospit il impartim in 7 bile. Intindem prima bila, dandu-i o forma ovala. Punem umplutura mai pe mijloc, venim cu lateralele putin peste branza, dar nu de tot, iar capetele le rasucim. La fel procedam cu toate. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, batem 1 ou spuma si cu un pensonas le ungem. Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc frumos.

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se divolza si ii dam drumul peste faina. Incepem sa framantam, adaugam oul si lapte, treptat, pana obtinem un aluat omogen si nelipicios. Adaugam uleiul si mai framantam pana este bine incorporat. Acoperim aluatul cu un prosop curat si il lasam la dospit cam 45 de minute. Umplutura: Intr-un bol punem branza sfaramata cu mana, smantana si ouale. Verdeata o spalam, indepartam cozile, o tocam si o punem peste branza. Amestecam cu mana bine, condimentam cu sare si busuiocul uscat. Aluatul dospit il impartim in 7 bile. Intindem prima bila, dandu-i o forma ovala. Punem umplutura mai pe mijloc, venim cu lateralele putin peste branza, dar nu de tot, iar capetele le rasucim. La fel procedam cu toate. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, batem 1 ou spuma si cu un pensonas le ungem. Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc frumos.