Se spala legumele si se taie ardei julienne, morcovul se da prin razatoarea fina, rosiile se taie cubulete, iar salata verde, ceapa si mararul se taie dupa preferinta. Conserva de fasole boabe se desface, se scurge si se clateste cu apa rece, dupa care se lasa la scurs intr-o sita. Intr-un castron turnam fasolea boabe si toate legumele taiate, dupa care condimentam dupa gust cu sare, lamaie si ulei de masline. La final adaugam o lingurita de condiment Garam Masala bio si amestecam. Pofta buna!Se spala legumele si se taie ardei julienne, morcovul se da prin razatoarea fina, rosiile se taie cubulete, iar salata verde, ceapa si mararul se taie dupa preferinta. Conserva de fasole boabe se desface, se scurge si se clateste cu apa rece, dupa care se lasa la scurs intr-o sita. Intr-un castron turnam fasolea boabe si toate legumele taiate, dupa care condimentam dupa gust cu sare, lamaie si ulei de masline. La final adaugam o lingurita de condiment Garam Masala bio si amestecam. Pofta buna! Recomandarea mea este a se servi cu turtite coapte alaturi.