Pentru blat procedam astfel: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce obtinem o compozitie cremoasa. Incorporam, rand pe rand, uleiul, laptele si faina impreuna cu praful de copt. Presaram coaja de portocala si de lamaie si adaugam sucul de portocala. Omogenizam compozitia si o turnam intr-o tava de copt unsa cu unt sau ulei. Pentru crema procedam astfel: Punem frisca lichida, intr-un vas, la foc mic. Cand ajunge la punctul de fierbere, adaugam ciocolata rupta in bucati mici. Amestecam usor cu o spatula pana se topeste complet. Incorporam untul si dam vasul la rece pentru cateva ore. Mixam apoi cateva minute. Se va obtine o crema fina, densa. Pentru sirop procedam astfel: Fierbem apa cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet. Adaugam fructele de padure, coaja de portocala si sucul acesteia. Continuam fierberea inca 3-4 minute, dupa care se lasa la racit. Pentru ansamblare: Dupa racirea completa, se taie blatul in trei parti egale. Se asaza pe un platou primul blat. Se insiropeaza si se adauga o parte din crema si fructele de padure uniform, procedandu-se la fel cu urmatoarele doua blaturi. Tortul se imbraca in crema ramasa si se orneaza cu fasii de ciocolata si fructe de padure. (Pentru decor: Ciocolata se topeste, se intinde fasii pe o folie si apoi se ruleaza in jurul tortului).

Pentru blat procedam astfel: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce obtinem o compozitie cremoasa. Incorporam, rand pe rand, uleiul, laptele si faina impreuna cu praful de copt. Presaram coaja de portocala si de lamaie si adaugam sucul de portocala. Omogenizam compozitia si o turnam intr-o tava de copt unsa cu unt sau ulei. Pentru crema procedam astfel: Punem frisca lichida, intr-un vas, la foc mic. Cand ajunge la punctul de fierbere, adaugam ciocolata rupta in bucati mici. Amestecam usor cu o spatula pana se topeste complet. Incorporam untul si dam vasul la rece pentru cateva ore. Mixam apoi cateva minute. Se va obtine o crema fina, densa. Pentru sirop procedam astfel: Fierbem apa cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet. Adaugam fructele de padure, coaja de portocala si sucul acesteia. Continuam fierberea inca 3-4 minute, dupa care se lasa la racit. Pentru ansamblare: Dupa racirea completa, se taie blatul in trei parti egale. Se asaza pe un platou primul blat. Se insiropeaza si se adauga o parte din crema si fructele de padure uniform, procedandu-se la fel cu urmatoarele doua blaturi. Tortul se imbraca in crema ramasa si se orneaza cu fasii de ciocolata si fructe de padure. (Pentru decor: Ciocolata se topeste, se intinde fasii pe o folie si apoi se ruleaza in jurul tortului).