Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca). Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca taraneasca. Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine. Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras. Dam la cuptor cam 25-30 de minute. Se serveste calda. Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca). Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca taraneasca. Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine. Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras. Dam la cuptor cam 25-30 de minute. Se serveste calda. Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.