Este mai groasa, se spala, se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa. Dupa ce au stat ceva timp la sare (cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi), se frig pe gratarul cu carbuni, pe ambele parti. Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane, dupa coacere. 2. 200 ml apa se fierbe cu sucul, sare si piper, cu legumele deshidratate. Dupa cateva clocote se adauga si usturoiul feliat, praful de cimbru si dupa ce oprim focul, patrunjelul tocat fin si ardeiul iute, taiat pe lung, in patru. Aceasta zeama se toarna fierbinte, peste pestele copt, apoi se acopera cu un capac, cateva minute, pentru o aromatizare perfecta. Se poate servi cu mamaliguta. Pofta buna!Este mai groasa, se spala, se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa. Dupa ce au stat ceva timp la sare (cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi), se frig pe gratarul cu carbuni, pe ambele parti. Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane, dupa coacere. 2. 200 ml apa se fierbe cu sucul, sare si piper, cu legumele deshidratate. Dupa cateva clocote se adauga si usturoiul feliat, praful de cimbru si dupa ce oprim focul, patrunjelul tocat fin si ardeiul iute, taiat pe lung, in patru. Aceasta zeama se toarna fierbinte, peste pestele copt, apoi se acopera cu un capac, cateva minute, pentru o aromatizare perfecta. Se poate servi cu mamaliguta. Pofta buna!