Raw...cruda... o ciocolata, cremoasa, delicioasa cu consistenta de mousse si mult mai sanatoasa decat orice alta varianta din comert...ingredientele se pot gasi usor la Plafar si pe liniile de cumparaturi de pe internet, asa ca va invit la un rasfat deosebit si mai nevinovat!Se topeste mai intai untul usor intr-un vas, introdus intr-un alt vas cu apa calda.

Am facut pudra de caju la blender.

Apoi se amesteca toate ingredientele intr-un robot puternic.

Se toarna compozitia care are consistenta unei budinci mai groase intr-o caserola alimentara mai maricica dreptunghiulara si se da la rece sa se intareasca. prima ora a mers la congelator apoi am mutat-o in frigider unde o si pastrez. Se taie dupa dorinta. Am pus si intr-o forma de tarta compozitia( pentru poza) tapetata cu folie alimentara dar de regula o torn in cutie si o tai sub forma de tablete de ciocolata.

Se poate servi alaturi de zmeura, mie combinatia mi se pare de vis!*Lucuma: fruct subtropical din Peru *Mesquite:E ruda cu fasolea, mazarea, bobul...

Dar numele-i incas 100%. E o tufa tepoasa (ce poate ajunge arbore in toata firea), care astazi se regaseste si pe continentele asiatic, african si australian. Leguminoasa fiind (face pastai!!), radacinile ei imbogatesc solul in mod util cu azot. ( crud si sanatos), preferata de albinute pentru mierea de mesquite.