Se pregateste aluatul. Se framanta un aluat omogen din faina si untul rece taiat bucatele, oul batut si apa daca cere aluatul. Se lasa la rece pana pregatim umplutura.

Se curata legumele si se spala. Ceapa si ardeiul se taie julienne, morcovii se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei sau unt. Ar trebui pieptul de pui taiat bucatele si calit si acesta inainte, insa eu am avut piept ramas de la un pui pregatit la cuptor, asa ca a fost mai simplu. Dupa ce s-au calit, se dau deoparte. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-un vas se pune smantana, se bate bine cu ouale, sare, piper si praf de nucsoara. Se adauga casul dat pe razatoarea mare, frunzele de patrunjel tocat si se omogenizeaza apoi se toarna amestecul de legume si carne peste aceasta compozitie. Se amesteca.

Aluatul se intinde si se imbraca o forma de tarta inclusiv peretii acesteia. Se inteapa cu furculita si se da pt. 10 minute la cuptor. Se scoate tava si se toarna compozitia peste aluat. Se niveleaza si se orneaza cu rosii si masline. Se da la cuptor pana se incheaga compozitia si prinde culoare deasupra.

Pofta buna!