Cat de mult imi place pestele sabie poate nu are rost sa explic asa de mult,ajunge doar savoarea.

Azi m-am gandit eu..de ce sa nu folosesc si pepenele galben??Dat fiind faptul ca se foloseste si cu prosciutto si alte carnuri,de ce sa nu incerc si cu peste?Si cum incercarea moarte n-are,am incercat si rezultatul a fost surprinzator,usor dulceag,dar extraordinar de bun,sper sa va placa si voua.

Simplu,rapid si bun,ce sa mai zic?cum am facut..

Am pus o tigaie la infierbantat pe foc si am pus feliuta de peste sabie,am lasat cateva minute sa se faca si am intors-o pe cealalta parte si am sarat,am asezat in farfurie,am condimentat cu ulei de masline si zeama de lamaie.

Apoi am spalat si salata,am taiat-o am condimentat-o cu ulei de masline,sare si zeama de lamaie.

La urma am taiat cateva feliute de pepene galben,am asezat in farfurie si am surs cu o lingura putin sos de zacusca,am ornat cu frunzulite de busuioc,Nemaipomenit de bun!