Detalii Chiftele de Dovlecei cu Ricotta
Dovlecelul (zucchini) se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja. Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa o taiem cat mai marunt, amestecam cu dovlecelul si morcovul. Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele. Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie. Se servesc atat calde cat si reci.
Dovlecelul (zucchini) se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja. Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa o taiem cat mai marunt, amestecam cu dovlecelul si morcovul. Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele. Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie. Se servesc atat calde cat si reci.