Am poftit mult la retetele cu ardei postate pe aici si am venit si eu cu varianta mea.

Am tocat toate legumele marunt si le-am pus la inabusit cu uleiul si putina apa, pe urma am pus carnea peste ele si sare. Am tinut pe foc 10-15 minute mestecand continuu, apoi am pus orezul spalat si am mai tinut cateva minute, dupa care am pus totul intr-o sita sa se scurga surplusul de grasime.

Am asezonat cu condimentele si mararul tocat si am lasat sa se raceasca . Intre timp am pregatit ardeii(taiat capacele, scos semintele).

Dupa ce s-a racit amestecul de carne si legume, le-am amestecat cu ouale si am umplut ardeii .

Le-am pus capacele din felii de rosii, am acoperit cu apa si i-am pus la fiert.

Niciodata nu am stiut sa apreciez cata compozitie sa fac pentru ardei si surplusul l-am adaugat la sos, adica am pus la fiert odata cu ardeii.

Spre final am adaugat pasta de rosii, usturoi pisat, am condimentat si am mai pus putin zahar, pentru ca adoram sosurile dulci-picante.

Am presarat deasupra patrunjel verde.