Detalii Legume de Vara la Cuptor
Tocam ardeiul copt (al meu a fost congelat). Amestecam sucul de rosii (al meu a fost facut in casa) cu ardeiul copt. Punem compozitia intr-un vas termorezistent. Taiem rondele dovlecelul, rosiile, ceapa, ardeiul gras si cartofii. Asezam alternativ legumele in vas peste sosul de rosii. Din ulei si condimente facem un amestec pe care il distribuim peste legume. Asezam si foile de dafin printre legume. Introducem vasul la cuptor pentru 50-60 de minute pana legumele se rumenesc frumos. Eu am folosit un dovlecel mai maricel, doua cepe, o jumatate de ardei gras, doua rosii, trei cartofi mai mici, trei ardei copti. Trei foi de dafin, o ceasca suc de rosii, 5 linguri ulei.
Tocam ardeiul copt (al meu a fost congelat). Amestecam sucul de rosii (al meu a fost facut in casa) cu ardeiul copt. Punem compozitia intr-un vas termorezistent. Taiem rondele dovlecelul, rosiile, ceapa, ardeiul gras si cartofii. Asezam alternativ legumele in vas peste sosul de rosii. Din ulei si condimente facem un amestec pe care il distribuim peste legume. Asezam si foile de dafin printre legume. Introducem vasul la cuptor pentru 50-60 de minute pana legumele se rumenesc frumos. Eu am folosit un dovlecel mai maricel, doua cepe, o jumatate de ardei gras, doua rosii, trei cartofi mai mici, trei ardei copti. Trei foi de dafin, o ceasca suc de rosii, 5 linguri ulei.