Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (in apa usor sarata, clocotita si timp de 6-8 minute, dupa care le scurgem lichid si le clatim cu apa rece). cat timp fierb pastele, spalam legumele si verdeata. Le curatam si le tocam dupa preferinta. De asemenea, curatam maslinele de samburi si le taiem in jumatati. taiem telemeaua in cubulete potrivite. Amestecam toate ingredientele, adaugam sare (in functie de gustul maslinelor si a celui de telemea), otet si mararul tocat marunt. Servim! In functie de gust si pretentii puteti adauga busuioc proaspat, oregano uscat, coriandru, patrunjel proaspat etc.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (in apa usor sarata, clocotita si timp de 6-8 minute, dupa care le scurgem lichid si le clatim cu apa rece). cat timp fierb pastele, spalam legumele si verdeata. Le curatam si le tocam dupa preferinta. De asemenea, curatam maslinele de samburi si le taiem in jumatati. taiem telemeaua in cubulete potrivite. Amestecam toate ingredientele, adaugam sare (in functie de gustul maslinelor si a celui de telemea), otet si mararul tocat marunt. Servim! In functie de gust si pretentii puteti adauga busuioc proaspat, oregano uscat, coriandru, patrunjel proaspat etc. * Adaugati sare in functie de gustul celorlalte ingredinte (masline, telemea, paste). *Puteti face dressingul separat si il adaugati la final. *Puteti opta pentru orice tip de paste tortellini.