Se pune uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa verde taiata rondele si morcovul taiat si el de asemenea tot rondele. Lasam la calit 2-3 minute. Adaugam apa fierbinte si lasam sa fiarba 10 minute. Intre timp curatam cartofii si ii taiem in cuburi. Adaugam si carotfii la fiert si lasam sa fiarba alte 10 minute. Spalam leurda, loboda si macrisul, le taiem fasii si le adaugam la ciorba. Lasam sa fiarba alte 10 minute. Trebuie sa verificam cartofii sa nu fie fierti prea tare, sa se zdrobeasca. La final, cand ciorba este gata toate legumele trebuie sa fie fierte, motiv pentru care legumele se adauga treptat in functie de timpul necesar de fierbereAdaugam pastele, care au nevoie de un timp de fierbere scurt, aproximativ 2-3 minute,patrunjelul tocat fin, potrivim de gust cu sare si bulgarasi de savoare. Sa va fie de bine!!Se pune uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa verde taiata rondele si morcovul taiat si el de asemenea tot rondele. Lasam la calit 2-3 minute. Adaugam apa fierbinte si lasam sa fiarba 10 minute. Intre timp curatam cartofii si ii taiem in cuburi. Adaugam si carotfii la fiert si lasam sa fiarba alte 10 minute. Spalam leurda, loboda si macrisul, le taiem fasii si le adaugam la ciorba. Lasam sa fiarba alte 10 minute. Trebuie sa verificam cartofii sa nu fie fierti prea tare, sa se zdrobeasca. La final, cand ciorba este gata toate legumele trebuie sa fie fierte, motiv pentru care legumele se adauga treptat in functie de timpul necesar de fierbereAdaugam pastele, care au nevoie de un timp de fierbere scurt, aproximativ 2-3 minute,patrunjelul tocat fin, potrivim de gust cu sare si bulgarasi de savoare. Sa va fie de bine!!