O reteta interesanta si neobisnuita. Am vazut aceasta combinatie in Germania. Stiu, putin ciudat pentru ca nemtii nu prea gatesc cu leustean, dar iata exista si persoane care-l folosesc. Noi, inainte sa vedem aceasta combinatie, leusteanul il foloseam doar pentru ciorbe. Dar ce sa vezi, combinatia de friptura - leustean e PERFECTA!!! Leusteanul ii confera carnii un gust picant, intepator. Puteti incerca combinatia aceasta cu pui, porc, vanat,...

Am omis un lucru interesant, capul familiei la care am vazut aceasta combinatie era,,vanator,, si el obisnuia sa faca vanat cu leustean verde (fam. Jurgens).

Spalam carnea, condimentam si-l asezam intr-o tava pe hartie de copt. Stropim carnea cu ulei de masline si asezam leusteanul tocat marunt.

Timp de coacere: 60 minuteDe aceasta data, am asezat carnea de pui pe un pat de cartofi si ciupercute.