Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si 6 de apa si adugam ceapa tocata marunt. Calim ceapa aproximativ un sfert de ora. Intre timp decojim rosiile (le tinem cateva secunde in apa care clocoteste pentru a le putea indeparta pielita imediat) si le taiem cubulete. Adaugam rosiile in tigaie si le lasam la foc mic sa se topeasca. Cand compozitia a devenit aproape omogena (dureaza cca 30-40 min) adaugam cele doua oua amestecand continuu pana la intarirea acestora. Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se serveste ca aperitiv cald sau rece.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si 6 de apa si adugam ceapa tocata marunt. Calim ceapa aproximativ un sfert de ora. Intre timp decojim rosiile (le tinem cateva secunde in apa care clocoteste pentru a le putea indeparta pielita imediat) si le taiem cubulete. Adaugam rosiile in tigaie si le lasam la foc mic sa se topeasca. Cand compozitia a devenit aproape omogena (dureaza cca 30-40 min) adaugam cele doua oua amestecand continuu pana la intarirea acestora. Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se serveste ca aperitiv cald sau rece.