Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei. Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert. Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti), stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest amestec in supa cu legume. Taiati carnatii si kaizerul felii si le prajiti in tigaie pana devin crocante. Condimentati supa cu sare, piper si otet. Presarati carnatii si kaizerul in supa, adaugati verdeata (patrunjel sau marar)Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei. Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert. Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti), stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest amestec in supa cu legume. Taiati carnatii si kaizerul felii si le prajiti in tigaie pana devin crocante. Condimentati supa cu sare, piper si otet. Presarati carnatii si kaizerul in supa, adaugati verdeata (patrunjel sau marar)