Se pun pastele la fiert in apa clocotita, cu sare sau vegeta. Dupa ce au fiert, se scurg si se pun in vasul in care se va prepara salata. Intre timp,Se pun pastele la fiert in apa clocotita, cu sare sau vegeta. Dupa ce au fiert, se scurg si se pun in vasul in care se va prepara salata. Intre timp, se taie cubulete mici pieptul de pui si se prajeste in ulei sau unt, cu vegeta si piper. Cand este gata, se scurge si se rastoarna in vasul de salata. Se adauga mazarea si porumbul, maioneza si iaurtul, piper si daca mai este nevoie, sare si se amesteca.

Dupa gust se mai pot adauga si alte ingrediente: rosii, frunze de salata, ruccola sau orice verdeata proaspata. Este delicioasa imediat dupa preparare, dar poate fi servita si in ziua urmatoare, daca este pastrata la rece.

Este satioasa si cu usurinta poate fi pusa la pachet.

Alte retete recomandate: