Se taie varza fideluta. Intr-o cratita incapatoare cu putin ulei, se pune varza la calit cu un pic de sare. Se adauga si putina apa si se acopera cu un capac. Se amesteca din cand in cand pt a nu se prinde de fundul cratitei si se lasa pana se inmoaie varza. Intre timp, pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit in 2-3 lg ulei de masline pana se albeste carnea. Se taie si pieptul presat bucatele micute, gogosarul taiat feliute si se pun in tigaie alaturi de pieptul de pui. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa cateva minute amestecand, dupa care se lasa deoparte. Cele doua rosii coapte se oparesc putin, se decojesc iar pulpa se taie cubulete si se amesteca cu varza. Se mai condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat. Se mai lasa cateva minute dupa care se amesteca cu carnea. Toata compozitia se transfera intr-un vas de yena iar deasupra se orneaza cu rosii taiate felii si o crenguta de cimbru. Se da la cuptor pt cca 30 minute (pana incepe sa prinda culoare deasupra). Se serveste cu smantana.

Pofta buna!