-se pune gelatina la inmoiat 10 minute in apa rece -se bate frisca cu smantana grasa, apoi punem putina esenta de capsuni, care si coloreaza -se incorporeaza branza in frisca si se amesteca bine cu mixerul pana se omogenizeaza -se pune blatul in tava cu inel detasabil -topim gelatina umflata si apoi o incorporam in frsica cu branza -punem jumatate din crema peste blat -taiem capsunile in jumatate(e nevoie de capsuni mari si tari) -punem capsunile peste crema -adaugam restul de crema -punem capsunile ramase tot taiate in jumate dupa cum vedeti in imagine -dam la frigider 1 h -turnam jeleul rosu dizolvat conform instructiunilor de pe plic peste crema -dam iarasi la frigider cel putin 5 ore -ornam cu frisca si in mijloc punem o capsuna mare de tot, pe care o taiem in 5 -servim fara mila!-se pune gelatina la inmoiat 10 minute in apa rece -se bate frisca cu smantana grasa, apoi punem putina esenta de capsuni, care si coloreaza -se incorporeaza branza in frisca si se amesteca bine cu mixerul pana se omogenizeaza -se pune blatul in tava cu inel detasabil -topim gelatina umflata si apoi o incorporam in frsica cu branza -punem jumatate din crema peste blat -taiem capsunile in jumatate(e nevoie de capsuni mari si tari) -punem capsunile peste crema -adaugam restul de crema -punem capsunile ramase tot taiate in jumate dupa cum vedeti in imagine -dam la frigider 1 h -turnam jeleul rosu dizolvat conform instructiunilor de pe plic peste crema -dam iarasi la frigider cel putin 5 ore -ornam cu frisca si in mijloc punem o capsuna mare de tot, pe care o taiem in 5 -servim fara mila!