Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Eu am bagat la tocator ceapa verde, apoi am calit-o puti de tot si am pus-o in vas peste copodida pasata. Apoi am adaugat cele 2 felii de paine inmoiate, oule batute, sare, piper. Daca compozitia e prea moale puneti 4 linguri de pesemt. Eu am pus 5 linguri. Se formeaza chiftele mari, se dau prin pesmet Se prajesc in ulei incins Se pun pe hartie absorbanta Se poate servi asa simplu cu muraturi sau langa friptura sau laaturi de cartofi... ce vreti voi! Am incercat sa fac o chifteluta sa vad ce tinuta are si pe viitor am sa fac la bufet suedez, la ocazii si chiftelute de astea.

Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Eu am bagat la tocator ceapa verde, apoi am calit-o puti de tot si am pus-o in vas peste copodida pasata. Apoi am adaugat cele 2 felii de paine inmoiate, oule batute, sare, piper. Daca compozitia e prea moale puneti 4 linguri de pesemt. Eu am pus 5 linguri. Se formeaza chiftele mari, se dau prin pesmet Se prajesc in ulei incins Se pun pe hartie absorbanta Se poate servi asa simplu cu muraturi sau langa friptura sau laaturi de cartofi... ce vreti voi! Am incercat sa fac o chifteluta sa vad ce tinuta are si pe viitor am sa fac la bufet suedez, la ocazii si chiftelute de astea.