se bat albusele cu zaharul se pune faina in care s-a amestecat praful de copt, se adauga nuca si se amesteca usor. Se coace in tava cu hartie de copt. Foaia e gata cand devine aurie si a prins crusta. Preparare crema: Se amesteca la abur galbenusurile cu zaharul si apa pana se ingroasa. Cand se raceste se adauga un pachet de margarina sau unt Asezarea: Se aseaza foaia de napolitana se unge cu crema, apoi foaia cu nuca, se asaza un strat de crema, apoi foaia cu mac iar se pune crema si ultima foaie de napolitana. Pofta buna!se bat albusele cu zaharul se pune faina in care s-a amestecat praful de copt, se adauga nuca si se amesteca usor. Se coace in tava cu hartie de copt. Foaia e gata cand devine aurie si a prins crusta. Preparare crema: Se amesteca la abur galbenusurile cu zaharul si apa pana se ingroasa. Cand se raceste se adauga un pachet de margarina sau unt Asezarea: Se aseaza foaia de napolitana se unge cu crema, apoi foaia cu nuca, se asaza un strat de crema, apoi foaia cu mac iar se pune crema si ultima foaie de napolitana. Pofta buna!