Fierbem sparanghelul in apa cu sare, apoi il taiem bucatele. Intr-o tigaie, punem uleiul si ceapa tocata marunt, amestecam putin pana cand incepe ceapa sa se rumeneasca, imediat adaugam sparanghelul si branza, amestecam . Apoi adaugam putina apa in care au fiert pastele . Se poate folosi chiar si apa in care a fiert sparanghelul. Lasam sa fiarba cam 5 minute, apoi adaugam imediat pastele fierte, amestecand bine, circa 1 minut, apoi servim imediat. Putem servi deasupra, daca ne place, cu parmigiano ras si piper .

Fierbem sparanghelul in apa cu sare, apoi il taiem bucatele. Intr-o tigaie, punem uleiul si ceapa tocata marunt, amestecam putin pana cand incepe ceapa sa se rumeneasca, imediat adaugam sparanghelul si branza, amestecam . Apoi adaugam putina apa in care au fiert pastele . Se poate folosi chiar si apa in care a fiert sparanghelul. Lasam sa fiarba cam 5 minute, apoi adaugam imediat pastele fierte, amestecand bine, circa 1 minut, apoi servim imediat. Putem servi deasupra, daca ne place, cu parmigiano ras si piper .