Un aperitiv vegan foarte gustos.

Cartofii se fierb in apa cu sare si 1 lingura de otet. Se scot pe o farfurie, se curata de coaja, se taie felii, se stropesc cu 1/2 lingura otet si se pastreaza 3 linguri din apa in care au fiert. Se amesteca 1 lingura de otet cu mustarul, castravetii, zaharul, ceapa tocata cuburi, cartoful mare si apa in care au fiert cartofii. Se paseaza cu ajutorul unui blander. Amestecand continuu cu un tel, se adauga uleiul putin cate putin, apoi caperele, ceapa taiata julienne si coriandrul. Se adauga mixul peste cartofii mici, se sareaza si se amesteca cu grija pana cand cartofii sunt acoperiti complet de mix. .

Se consuma la temperatura camerei.

Coriandrul poate fi inlocuit cu patrunjel Cartofii mici nu trebuie neaparat curatati de coaja dupa fierbere Castravetii murati pot fi inlocuiti cu alte muraturi