Cu spanac, sau sfecla, umplute cu branza sau branza si somon afumat, servite cu masline, rosii si ceapa verde...nu pot fi altfel decat delicioase...dau in scris :))))...sau, poate ma credeti pe cuvant de bucataras ? :DIes in jur de zece bucati, depinde de cat este de mare tigaia si de cat de groase le vreti.

Se mixeaza la blender iaurtul cu spanacul( sfecla taiata bucati dupa caz) si cu usturoiul.

Se adauga ouale, faina, uleiul si apa minerala, desigur praful de sare si se mixeaza compozitiile pe rand.

Clatitele se coc in mod obisnuit in tigaia foarte bine incinsa si unsa cu putin ulei uniform. Se intorc cand sunt gata si apoi se lasa putin la racit. Pentru umplutura de branza se va amesteca bine cu o furculita telemeaua cu iaurtul si mararul.

Ficare clatita se va umple dupa dorinta cu crema de branza si daca va place cu bucatele de somon afumat.

Sper sa va placa :)Aveti grija ca tigaia sa fie bine incinsa cand turnati compozitia O alta varianta de umplutura ar fi cea de ciuperci sau cea de pui cu ciuperci