Acest preparat este o inventie proprie insa...am innebunit pe toata lumea cu el! Un coleg de-al sotului a crezut ca se gasesc de cumparat si il tot roaga pe sotul meu sa-i spuna unde se gasesc :))Decongelam aluatul foietaj la temperatura camerei. Feliem usturoiul si kaizerul in bucatele subtiri. Taiem in jumatate maslinele fara samburi. Fiecare foaie de aluat o impartim prin taiere, in 16 patrate egale.

Fiind doua foi in pachet, vom obtine la final 32 patrate. In mijlocul fiecarui patrat punem putina zacusca, 1/2 de maslina, 1 feliuta de usturoi, o bucatica de kaizer, pliem aluatul si presam cu o furculita pe margine astfel incat sa nu iasa compozitia.

Preincalzim cuptorul la 200 grade, asezam pateurile formate pe o tava tapetata cu hartie de copt si le introducem la cuptor cu partea presata cu furculita spre spatele cuptorului (astfel vor capata o forma frumoasa cand se vor coace).

Le lasam la cuptor 25-30 minute pana devin rumene. Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar cu bere sau lapte batut.