Blatul: Separi albusurile de galbenusuri. Bati galbenusurile impreuna cu zaharul pana se albesc. Pui pe rand apa fierbinte, apoi aromele, faina impreuna cu praful de copt si la sfarsit albusurile spuma. Se toarna aluatul in forma de tort( cu inel)tapetata cu hartie pt. copt. Se coace in cuptorul preancalzit cca 20 de minute. Se scoate din forma si se aseaza pe farfurie dupa ce s-a racit si se inconjoara cu inelul. Pregatesti siropul si insiropezi blatul. Pregatesti crema:se fierb merele in apa cu zaharul si zeama de lamaie pana se moaie merele. Gelatina se moaie cu o lingura de apa si se lasa de o parte. Cele 2 plicuri de budinca se subtiaza cu 250 ml apa si se toarna peste mere. Se fierbe pana se iingroasa. Se ia de pe foc si se pune gelatina. Se amesteca usor. Crema se toarna peste blar si se lasa pana a doua zi sa se intareasca. A doua zi se scoate inelul si se pregateste pentru decor. Se bate frisca, se imbraca tortul si se orneaza.

Blatul: Separi albusurile de galbenusuri. Bati galbenusurile impreuna cu zaharul pana se albesc. Pui pe rand apa fierbinte, apoi aromele, faina impreuna cu praful de copt si la sfarsit albusurile spuma. Se toarna aluatul in forma de tort( cu inel)tapetata cu hartie pt. copt. Se coace in cuptorul preancalzit cca 20 de minute. Se scoate din forma si se aseaza pe farfurie dupa ce s-a racit si se inconjoara cu inelul. Pregatesti siropul si insiropezi blatul. Pregatesti crema:se fierb merele in apa cu zaharul si zeama de lamaie pana se moaie merele. Gelatina se moaie cu o lingura de apa si se lasa de o parte. Cele 2 plicuri de budinca se subtiaza cu 250 ml apa si se toarna peste mere. Se fierbe pana se iingroasa. Se ia de pe foc si se pune gelatina. Se amesteca usor. Crema se toarna peste blar si se lasa pana a doua zi sa se intareasca. A doua zi se scoate inelul si se pregateste pentru decor. Se bate frisca, se imbraca tortul si se orneaza.