Detalii Salata berlineza
Ciupercile se spala, se oparesc (eu nu am poze cu etapele astea pentru ca ciupercile mele au fost oparite dupa cules, apoi conservate la sare), se taie bucati mici si se pun la fiert cu apa si ulei. Cand scade apa, se lasa pe foc cat sa se prajeasca bine. Nu stiu cantitatea initiala, dar in final in salata se pun cantitati aprox egale de carne si ciuperci. Se mai adauga castraveti murati taiati tot cubulete mici. Eu am folosit doua borcane de castraveti in otet, dar merg mult mai bine cei in saramura, daca aveti. Ideea e sa nu puneti prea multi de la inceput, in caz ca va plac salatele mai dulci. Puteti sa adaugati la sfarsit castraveti in plus. In final, se amesteca toate ingredientele cu maioneza (eu am facut-o din un galbenus fiert, unul crud, ulei si o multime de mustar iute, pentru ca imi place salata mai picanta). In final arata cam ca in poza, desigur daca faceti ca mine si nu va mai deranjati sa o ornati.
Ciupercile se spala, se oparesc (eu nu am poze cu etapele astea pentru ca ciupercile mele au fost oparite dupa cules, apoi conservate la sare), se taie bucati mici si se pun la fiert cu apa si ulei. Cand scade apa, se lasa pe foc cat sa se prajeasca bine. Nu stiu cantitatea initiala, dar in final in salata se pun cantitati aprox egale de carne si ciuperci. Se mai adauga castraveti murati taiati tot cubulete mici. Eu am folosit doua borcane de castraveti in otet, dar merg mult mai bine cei in saramura, daca aveti. Ideea e sa nu puneti prea multi de la inceput, in caz ca va plac salatele mai dulci. Puteti sa adaugati la sfarsit castraveti in plus. In final, se amesteca toate ingredientele cu maioneza (eu am facut-o din un galbenus fiert, unul crud, ulei si o multime de mustar iute, pentru ca imi place salata mai picanta). In final arata cam ca in poza, desigur daca faceti ca mine si nu va mai deranjati sa o ornati.