Pofta de omleta cu marar...maxima pofta. Ideea titlului mi-a venit in timp ce asteptam sa se coaca frumos in tigaie.

Nu este nici pe departe ceva exclusivist sau extravagant, dar toate aromele si culorile au format un tot fantastic de gustos si pe masura poftei: o omleta delicioasa de primavara !Am spalat si curatat legumele si mararul. Ceapa verde am tocat-o bucatele mai mari, rosia la fel, mararul verde l-am tocat marunt, iar dovlecelul l-am taiat felii subtiri. Casul l-am taiat cubulete. Mararul verde tocat proaspat miroase atat de frumos....

Am pus 3 oua intr-un castron si le-am batut nu prea tare. Am adaugat putina sare si casul si mararul.

Intr-o tigaie, am presarat un pic de ulei masline si am pus la calit ceapa, dovlecelul si rosia,la foc iute. Am adaugat un praf de sare si am lasat sa sfaraie cateva minute, timp suficient sa se rumeneasca un pic legumele, apoi am adaugat ouale cu cas si marar. m lasat la copt omleta cateva minute pe fiecare parte. Privind culorile din tigaie, m-am gandit ce simfonie de culori... :)))) si de aromeAm scos-o fierbinte pe un platou si am presarat un pic de oregano.

Buna tare, domle!ingredientele costa aproximativ 10 lei. cred ca merge ras un pic de parmezan peste omleta.