Detalii Quiche cu dovlecei si sunca presata
Am framantat o coca din faina,1 ou, untul taiat cuburi si un paf de sare.
Se amesteca foarte bine si repede,dupa care se pune la frigider timp de 30 min.
Am curatat toate legumele,le-am spalat.
Ceapa si usturoiul se toaca cat mai marunt,ardeiul si dovleceii cuburi.
Cascavalul l-am dat prin razatoare.
Rosiile le-am oparit,,le-am decojit,le-am scurs si le-am taiat felii.
Sunca presata am taiat-o cuburi.
Intr-o tigaie am pus uleiul impreuna cu ceapa si usturoiul la calit,dupa ce s-au inmuiat am pus dovleceii si ardeii.
Am potrivit de sare si piper,am pus si oregano si dupa ce s-au inmuiat toate am luat de pe foc.
Ouale le-am batut bine,le-am amestecat cu sunca,cascavalul si smantana.
Intr-o tava unsa cu unt am intins coca bine( este de preferat o tava de tarta,dar eu am pus-o intr-una obisnuita).
Am intepat-o cu furculita din loc in loc si am pus amestecul de legume,feliile de rosii si amestecul de smantana,oua,cascaval.
Am dat la cuptor la 180 grade 35 min.