De fiecare data fac oua umplute dupa Paste, pt ca de fiecare data raman oua...le fac diferit, cu diferite umpluturi, mai acrisoare sau mai condimentate. Este un aperitiv usor de facut si asa se maninca si ouale ramase.

Daca folositi ca si mine ouale de la Paste nu mai este nevoie sa le fierbeti, doar le curatati de coaja, le treceti prin jet de apa si le uscati cu un prosop de bucatarie.

Se taie in doua, se scoate galbenusul si se pune in vas separat, se zdrobeste cu furculita, se adauga tonul si caperele taiate marunt, sare si zeama de lamaie dupa gust si 1-2 linguri din maioneza care urmeaza sa o facem.

Pt maioneza: zdrobim galbenusul fiert, il amestecam cu cel crud si mustarul,turnam uleiul cite putin in timp ce amestecam cu mixerul maioneza. Adaugam sare dupa gust si cite putin din iaurt pina il terminam pe tot. Punem 1-2 linguri din maioneza peste compozitia de galbenusuri cu ton, umplem albusurile fierte. In maioneza ramasa punem 1 lingura marar, amestecam, o punem intr-un castron iar apoi adaugam ouale umplute peste maioneza. Se servesc imediat.

Pofta buna!!!