Detalii Friptura Franceza
Carnea taiata felii se sareaza, pipereaza si se aseaza intr-un vas termorezistent (sau intr-un vas ce poate fi bagat la cuptor) strans una langa cealalta. Deasupra turnam supa de ceapa acoperim cu un capac sau folie de aluminiu si dam totul la cuptor pentru circa 40 minute. Se serveste cu pireu de cartofi sau cu orez. Pentru doamnele care nu au preau mult timp la indemana am sa le scriu varianta mai scurta de preparare al acestei fripturi. Varianta scurta : 10-12 felii carne cotlet, piept de pui, piept curcan piper alb 1 plic de supa de ceapa 300 gr frisca pentru gatit Carnea o asezam in vas, de aceasta data nu se sareaza deoarece supa la plic este destul de sarata, se condimenteaza doar cu piper alb. Supa din plic se amesteca cu 300 ml frisca si se toarna deasupra carnii. Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 40 minute. Pofta Buna!Carnea taiata felii se sareaza, pipereaza si se aseaza intr-un vas termorezistent (sau intr-un vas ce poate fi bagat la cuptor) strans una langa cealalta. Deasupra turnam supa de ceapa acoperim cu un capac sau folie de aluminiu si dam totul la cuptor pentru circa 40 minute. Se serveste cu pireu de cartofi sau cu orez. Pentru doamnele care nu au preau mult timp la indemana am sa le scriu varianta mai scurta de preparare al acestei fripturi. Varianta scurta : 10-12 felii carne cotlet, piept de pui, piept curcan piper alb 1 plic de supa de ceapa 300 gr frisca pentru gatit Carnea o asezam in vas, de aceasta data nu se sareaza deoarece supa la plic este destul de sarata, se condimenteaza doar cu piper alb. Supa din plic se amesteca cu 300 ml frisca si se toarna deasupra carnii. Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 40 minute. Pofta Buna!