ma stiti ca sunt fan mancaruri sarate si in general ma incita prepararea antreurilor /aperitivelor.

Tarta asta am facut-o pornind de la o punguta de tarate pe care o aveam prin camara si din care foloseam rar cate o lingura pe care o adaugam in faina alba cand faceam paine.

Apoi am castigat un borcanel de unsoare de cocos la un concurs si ma tot gandeam ce sa fac cu ele.

Le-am combinat si am facut acest blat sarat, sfaramicios si delicios.

Se da pe razatoare branza tare si se amesteca cu unsoarea de cocos si cu taratele adaugand faina alba in completare pana ce nu mai este lipicios. Coca asta se intinde pe o tava rotunda in strat subtire (a mea cred ca are marimea clasica de vreo 25 cm ).

Se coace putin inainte de a pune toppingul, vreo 5 minuite in cuptorul preincins, punem la mijloc, eu am pus in cuptorul electric la 200 g C .

Apoi adaugam deasupra albusurile batute spuma in care am adaugat si o lingura de faina alba, cascavalul razuit, sare si piper si praful de usturoi.

Apoi din loc in loc lasam sa alunece si galbenusurile si rondelele de carnat afumat. Dam iar la cuptor sa se coaca si apoi spre sfarsit adaugam pe deasupra si cateva frunze de valeriana.

E delicioasa si e buna si rece, eu mi-am luat la pachet.mai puteti adauga deasupra in topping si bucatele de branza topita sau ardei, ciuperci, ce va place, ca la o pizza.

Eu am mai incercat si cu frunze de baby spinach si cu rondele de rosie si mi-a placut tare mult.