Prima data cand am facut aceasta reteta,dar vreau sa spun ca in jumatate de ora nu a mai ramas nimic.

Asa ca...

Pofta Buna!Ciupercile taiate se calesc in usturoiul tocat marunt pana scade toata apa.

Se adauga apoi ardeiul gras taiat cubulete si se mai lasa pe foc cam 10 min.

Intre timp ouale se bat cu laptele,se adauga cascavalul ras,sarea si piperul.

In aceasta compozitie se pune painea taiata in bucati mari si ciupercile calite. Se lasa cam 5 minute ca sa absoarba bine lichidul.

Compozitia obtinuta se pune intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt si se coace la foc moderat pentru circa 20-25 minute.

Cand se rumeneste deasupra este gata.se pot adauga si alte ingrediente:mezeluri,bucatele de carne sau chiar mai multe legume daca preferati fara carne.

Pentru ca aveam cam putine ciuperci si cum cu o zi inainte cumparasem un pui la rotisor,mai aveam cateva resturi prin frigider asa ca le-am folosit la aceasta budinca.