1. Preincalzim cuptorul la 220 C.2. Spalam pieptul de pui, il stergem cu un prosop absorbant, il taiem in cuburi sau il lasam intreg, dupa preferinta (eu am taiat 1/2, iar 1/2 l-am lasat intreg), il asezonam cu sare si piper.3. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem pieptul de pui si il rumenim putin (3-5 min).4. Scoatem pieptul din tigaie si il punem intr-o tava cu vinul, fructele de rodie (desi noi le spunem impropriu seminte;), menta si scortisoara.5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem tava in cuptor pentru 15 min. In ultimele 5 minute dam deoparte folia. 6. Pentru prepararea sosului procedam astfel: punem sucul de rodie intr-o tigaie non-aderenta impreuna cu sfecla taiata cubulete, zeama de lamaie, mierea, sarea, vinul si ienibaharul. Lasam la foc potrivit, amestecand din cand in cand pana cand la suprafata lichidului se formeaza balonase, iar sosul este gros. 7. Scoatem pieptul de pui, il punem pe o farfurie iar deasupra punem sosul de rodie si cateva fructe de rodie proaspete. Servim cu rucloa/salata!