Sa recunoastem, cu totii mai gresim si cumparam produse fast-food :) ...

Eu incerc sa evit acest lucru si, daca am pofta, imi pregatesc singurica preparatele calorioase...hehehe!Condimentam carnea de hamburgeri cu sare, piper, sos de soia si condimente speciale pentru vita.

Formam niste chiftelutele speciale de hamburgeri- trebuie sa obtinem 6 chiftele plate. Punem chiftelele pe gratarul incins si le intoarcem pe ambele parti, sa se rumenasca usor. Trebuie insa ca aceste chiftele sa ramana usor zemoase in interior.

Intre timp, taiem ceapa marunt si castraveciorii rondele.

Punem si feliile de cascaval peste chiftelute, cand acestea sunt gata si lasa-l cca 2 minute, sa se inmoaie usor.

Taiem chiflele pe jumatate; ungem una dintre jumatati cu maioneza, asaza o frunza de salata verde, ketchup, ceapa tocata si amestecata cu putina sare, castraveciori si, la final, chifteluta cu cascaval. branza topita. Acoperim cu cea de-a doua jumatate de chifla.

Servim hamburgerii cu cartofi prajiti.