Albusurile se bat cu 9 lg de zahar iar galbenusurile se bat si ele cu restul de zahar si apa. Se amesteca apoi adaugam nuca de cocos cacao cernuta si faina. Compozitia se toarna intr-o tava (35/40) tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc moderat. Crema se face astfel: plicurile de budinca se amesteca cu o parte din zahar si cateva linguri de lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert si cand e aproape de fierbere se adauga budinca dizolvata si se fierbe pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se adauga margarina si se spumeaza cu mixerul. Blatul racit se taie in 2 foi se insiropeaza lejer prima foaie cu siropul fiert si racit, se adauga crema, punem si ultima foaie pe care o insiropam. Prajitura astfel obtinutra o dam la frigider pentru cateva ore, apoi o glasam in ciocolata si glazura caramel si o portionam dupa cum dorim.

Albusurile se bat cu 9 lg de zahar iar galbenusurile se bat si ele cu restul de zahar si apa. Se amesteca apoi adaugam nuca de cocos cacao cernuta si faina. Compozitia se toarna intr-o tava (35/40) tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc moderat. Crema se face astfel: plicurile de budinca se amesteca cu o parte din zahar si cateva linguri de lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert si cand e aproape de fierbere se adauga budinca dizolvata si se fierbe pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se adauga margarina si se spumeaza cu mixerul. Blatul racit se taie in 2 foi se insiropeaza lejer prima foaie cu siropul fiert si racit, se adauga crema, punem si ultima foaie pe care o insiropam. Prajitura astfel obtinutra o dam la frigider pentru cateva ore, apoi o glasam in ciocolata si glazura caramel si o portionam dupa cum dorim.