Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare 15 min., eu am oparit acolo si legumele tote taiate felii [cele proaspete]. morcovii, ardeiul si apoi ceapa [toate pe rind in apa de la cartofi] de la praz am luat doar citeva frunze mai frumoase[restul,in frigider] varza de bruxelles am oparit-o in apa cu sare si putina zeama de lamaie[separat de restul] dupa ce am scos si varza am oparit mai departe legumele congelate se incinge cuptorul la 200 grade se amesteca intr-un castronas, brinza degresata cu sare,piper +patrunjel,+oul, pina se omogenizeaza toate se ung feliile de muschiulet file, cu amestecul de brinza, se pun deasupra legumele, si peste fasiile de ceapa verde[in cazul meu,prazul] se fixeaza cu scobitori se aseaza intr-o forma de yena, tapetat cu unt, cartofii fierti taiati felii [1 cm] in mijloc se aseaza rulourile printre cartofii de pe margine am strecurat varza de bruxelles peste toate se adauga smantana, [amestecata separat ] cu cascavalul si se da la cuptor 20 min se orneaza cu patrunjel verde de preferat [eu din ..plic] + pulpa de porc, am feliat-o in 3 parti si ampus-o la marinat 10 min. 2 linguri de vin rosu sec+ 1 lig sos de soia+piper proaspat macinat= patrunjel[am uitat] am prajit bucatile in unt, 5 min fiecare parte, sau dupa preferinta mai mult am pus carnea cu 100ml de apa, acoperita cu folie,la cuptor aprox.150min [foc mic]Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare 15 min., eu am oparit acolo si legumele tote taiate felii [cele proaspete]. morcovii, ardeiul si apoi ceapa [toate pe rind in apa de la cartofi] de la praz am luat doar citeva frunze mai frumoase[restul,in frigider] varza de bruxelles am oparit-o in apa cu sare si putina zeama de lamaie[separat de restul] dupa ce am scos si varza am oparit mai departe legumele congelate se incinge cuptorul la 200 grade se amesteca intr-un castronas, brinza degresata cu sare,piper +patrunjel,+oul, pina se omogenizeaza toate se ung feliile de muschiulet file, cu amestecul de brinza, se pun deasupra legumele, si peste fasiile de ceapa verde[in cazul meu,prazul] se fixeaza cu scobitori se aseaza intr-o forma de yena, tapetat cu unt, cartofii fierti taiati felii [1 cm] in mijloc se aseaza rulourile printre cartofii de pe margine am strecurat varza de bruxelles peste toate se adauga smantana, [amestecata separat ] cu cascavalul si se da la cuptor 20 min se orneaza cu patrunjel verde de preferat [eu din ..plic] + pulpa de porc, am feliat-o in 3 parti si ampus-o la marinat 10 min. 2 linguri de vin rosu sec+ 1 lig sos de soia+piper proaspat macinat= patrunjel[am uitat] am prajit bucatile in unt, 5 min fiecare parte, sau dupa preferinta mai mult am pus carnea cu 100ml de apa, acoperita cu folie,la cuptor aprox.150min [foc mic]