Un chec deosebit de bun, exact asa cum il descrie bucatarasa de la care am luat reteta,gabrielacuisine....ea la facut cu capsuni, dar eu aveam cirese asa ca le-am inlocuit. Il recomand cu mare drag, reusita este sigura....multumesc Gabriela!!!!Mixam untul cu zaharul, adaugam pe rind ouale mixind in tot acest timp, adaugam zeama de lamaie, iaurtul, romul, coaja de lamaie. Amestecam faina cu praful de copt, punem aproape jumatate din cantitatea de faina peste cea cu unt,iar in tot acest timp mixam. Ultima parte de faina se adauga alternind cu laptele. Compozitia am pus-o intr-o tava de chec de silicon, am amestecat ciresele fara simburi cu o lingura de faina si le-am pus peste chec. Am dat tava la cuptorul incins la 160-170 grade pt 60 minute, iar cind a fost gata l-am mai lasat in cuptorul stins 10-15 minute. Am lasat checul sa se raceasca (peste noapte in cazul meu) si l-am scos din forma. L-am ornat cu cirese cu codite, ciresele date prin zahar pudra.

Pofta buna!!!