Pieptul de pui il taiem felii potrivit de subtiri (ca petnru sinitele), le batem cu ciocanul un pic.

Intr-un vas amestecam vinul cu sare,piper,usturoiul pisat,busuiocul si boia de ardei,adaugam bucatile de carne,acoperim si dam la frigider 30 minute. Bucatile de carne le prajim pe ambele parti,scoatem pe un servetel absorbant dupa care le taiem bucati.

Curatam cartofii, ii spalam si ii prajim in ulei dupa care ii scoatem pe un servetel absorbant,dupa care adaugam sare dupa gustVarza o taiem fasii si o amestecam cu sare,Ardeii ii coacem (eu am preferat la cuptor,unsi cu ulei)ii curatam de pielita si ii taiem feliiSosul tzatziki-castravetii ii curatam de coaja si ii dam prin razataorea mare,adaugam un pic de sare si lasam sa scurga zeama cca 10-20 min,Dupa care ii scurgem bine de zeama,ii adaugam intr-un castron,adaugam iaurtul si marar tocat,se potriveste de sare daca este nevoie,Ungem lipia cu maioneza,adaugam varza,carne,ardeii,cartofi si deasupra sosul tzatziki,Rulam si prindem la o margine cu folie alimentara