O reteta super rapida, 2 in 1;) Oana multumesc ptr inspiratie! ;)Cartofii se curata, se taie rondele si se aseaza pe fundul vasului grill;) Intre timp aripile de pui, se spala, se sterg cu un servet de hartie, apoi cu ajutorul unui cutit mic, se desface pielea de deasupra aripioarei, unde se introduce cate o bucata de branza Camembert, apoi se condimenteaza cu sare iodata, piper proaspat macinat, praf de chimen, boia dulce de ardei, cate o lingura de dulceata de morcov a la Panacris ( vezi reteta aici:http://www.retete/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html ) si putin ulei de masline. Aripioarele se aseaza pe gratarul vasului de grill, se pune da la cuptorul preincins cca. 15 minute neacoperit, pentru a-si obtine crusta, apoi se acopera si se lasa la cuptor, ptr cca. 30 de minute la foc mic. Aripioarele si cartofii, se servesc fierbinti simpli sau alaturi de o salata delicioasa;) Pentru decor a, folosit menta si creson din cultura proprie;) Pofta buna!