Un preparat rapid tip gustare, foarte bun si nutritiv.

Pofta buna ^^ !Se pune tigaia la incins, se adauga untul si se lasa sa se topeasca impreuna cu cei 2 catei de usturoi facuti in cate doua sau trei bucati fiecare.

Adaugam imediat ciupercile champignon intregi, le tavalim bine prin untul intins si usturoi, le lasam sa se rumeneasca putin pe o parte si pe alta timp de 7-8 minute(acest lucru se constata cand incep sa prinda o culoare de maron,atentie sa nu fie prea maron ca altfel le ardeti).

Dupa ce ati rumenit indeajuns ciupercile,este cazul sa le innabusim putin,astfel adaugam un capac mare peste tigaie,dar cat sa intre putin aer fiindca altfel face condens, tinem capacul 1 minut,il ridicam si punem repede cimbrul uscat fara sa invartim ciupercile in tigaie ca sa nu se arda cimbrul;punem din nou capacul si lasam inca 1 minut jumatate; apoi inchidem focul si punem capacul complet peste ciuperci ca sa pastreze caldura.

Intre timp taiem cubuletele de branza de vaci...cam cat considera fiecare dupa gust,eu am taiat o felie medie dintr-o branza.

Luam o farfurie si adaugam ciupercile in aceasta si adaugam peste cubuletele de branza,apoi le amestecam putin .