Imi era tare dor de o supa de salata, usoara . dar parca ar merge ceva picant, afumat sa-i dea gust . Cum e ziua sotului, mi-am zis,, hai sa-i fac ceva cu tematica !!! :))) Si sa nu uit, va prezint supa intr-o farfurie [ eu ii spun cea cu cucu]draga mie,ramasa de la bunica :XCuratati si spalati legumele .

Tocati prazul, morcovul, gogosarul, ardeiul iute si usturoiul.

Sarati .

Caliti-le usor in ulei 1-2 minute . Puneti 2 litrii apa si fierbeti sub abur .

Dupa 15 minute adugati carnatul picant feliat.

Incercati daca morcovul e fiert. Daca,, da-puneti salata taiata fideluta .

Dati focul mai incet si adugati smantana pe care ati diluato cu zeama fierbinte .

Daca doriti mai acra dregeti gustul cu zeama de lamaie .

Inainte de a aduga smantana in supa,o,, desfaceti-o diluati cu zeama fierbinte, amestecand . Astfel se evita formarea de cocoloase care arata inestetic . Cand este caldura mare faceti supele, ciorbele mai acrisoare si cu zeama mai multa .

Vor fi foarte apreciate fiind-ca hidrateaza mai eficient .