-punem legumele la fiert in trei litri de apa in care am pus cateva picaturi de ulei. -legumele se pun atunci cand apa incepe sa fiarba -dupa fierbere se scot legumele -se baga la robot si se paseaza -acest piure se pune in supa in care au fiert legumele -se mai lasa zece minute pe foc timp in care asezonam cu delikat si punem bulionul -la final se adauga verdeata tocata marunt si preferential fidea-punem legumele la fiert in trei litri de apa in care am pus cateva picaturi de ulei. -legumele se pun atunci cand apa incepe sa fiarba -dupa fierbere se scot legumele -se baga la robot si se paseaza -acest piure se pune in supa in care au fiert legumele -se mai lasa zece minute pe foc timp in care asezonam cu delikat si punem bulionul -la final se adauga verdeata tocata marunt si preferential fideaAceasta supa se serveste calda sau rece cu crutoane. pofta buna!