Detalii Placinta floare cu branza si marar
...este deosebita...
In laptele caldut am dizolvat drojdia, am adaugat zaharul amestecand bine si am prezarat un praf de faina, lasand sa creasca approx 15 minute. Intr-un vas am pus faina, ulei, sare si drojdia crescuta, amestecand si apoi am framantat aluatul. L-am lasat la crescut la loc calduros 1 ora si jumatate. In acest timp am pregatit umplutura, amestecand ingredientele si mararul tocat. Aluatul, dupa ce a crescut l-am pus pus pe blatul de lucru presarat cu faina si l-am impartit in doua, le-am intins formand doua cercuri.
Am pus compozitia de branza pe margine si in mijloc si am acoperit cu al 2lea blat. Am lipit capetele, iar in mijloc am pus un castronel, apoi am taiat marginile, apoi am incercat sa le rasucesc ( nu mi-au iesit grozav )... Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu marar, iar in mijloc am taiat cateva bucatele de salam de sibiu. Sincer... a iesit grozava!