Se pun intr-un vas carnea cu restul ingredientelor (ceapa si ardeiul se tai felii la ceapa separandu-se in inele) si se pune vasul la frigider cel putin o oraIntre timp se pregatesc cartofii: se curata de coaja si se taie felii,dar nu de tot sa ramana intregi si se dau cu sare si ulei. Intr un vas yena mic se pune carnea cu tot cu sosul format si intr-un alt vas se pun cartofii cu putin ulei (eu am pus intr-un vas mic rotund friptura si intr-un vas dreptunghiular cartofii, in asa fel incat sa-mi incapa in cuptorul aragazului) si se da la cuptor incins la 180 grade pentru o ora jumate 2 chiar, pana se face bine carnea (se verifica cu furculita din cand in cand).

Cand e gata pe farfurie se pune o portie de costite si cativa cartofiori peste care am pus putin parmezan ras.

Pofta buna!Atentie cartofii pot sa se prepare mai repede decat carnea Cartofii pot fi si prajiti separat pe aragaz in baie de ulei Cine doreste poate servi friptura cu sos de usturoi salata sau muraturi