Este pentru prima data cand experimentez aceasta supa crema, probabil pentru ca, fiind insarcinata, incerc sa mananc diversificat si sanatos. Mi-a placut si cu siguranta o sa mai fac aceasta crema de ciuperci.

Facem o supa din pulpa de pui, cartof, ardei, conopida si vegeta. Cand s-au fiert, scoatem legumele, carnea si pastram supa.

Punem un litru de apa la fiert. Curatam si spalam ciupercile, le taiem bucatele si le scufundam in apa care a fiert. Le scoatem dupa 2 minute si le strecuram, astfel se curata bine.

Intr-o tigaie, punem uleiul si calim ceapa tocata marunt. Adaugam apoi ciupercile si jumatate din supa oprita. Lasam sa scada supa si sa se inmoaie ciupercile. Pasam cu blenderul aceasta compozitie, impreuna cu legumele scoase din supa. Punem iar pe aragaz, adaugand din supa ramasa, in functie de cat de cremoasa dorim sa fie supa.

Pentru un gust deosebit, punem usturoiul maruntit, smantana, sarea, piperul, patrunjelul, dupa ce supa crema este gata.

Se serveste cu paine prajita taiata cubulete.

Pofta buna!