Carnea o toci, o amesteci cu sarea si bicarbonatul, o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine. A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia, cimbrul si piperul si le framanti bine. Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic. L-ai macinat si apoi treptat, framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine, il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece. Eu l-am lasat sa stea pana seara. Poti sa congelezi pasta si sa o folosesti cand ai nevoie de eaCarnea o toci, o amesteci cu sarea si bicarbonatul, o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine. A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia, cimbrul si piperul si le framanti bine. Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic. L-ai macinat si apoi treptat, framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine, il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece. Eu l-am lasat sa stea pana seara. Poti sa congelezi pasta si sa o folosesti cand ai nevoie de ea