Tocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea.

Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea.

AdaugTocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea.

Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea.

Adaugam ardei si morcovii si lasam la foc mic pana se inmoaie toate.

Sucl de rosii se amesteca cu 2 linguri ulei floarea soarelui sau ulei de masline, cele 3 tipuri de piper, noce moscata (se da prin razatoare fffff putin ca are gust puternic), 2 lingurite zahar(sau mai putin), sare, cimbru.

Cand legumele s-au inmuiat destul de bine si si-au lasat propriul suc se tranteste peste ele sucul de rosii.

Se mai lasa pe foc pana ce carnea se poate patrunde cu o furculita dupa care se ia de pe foc. Se lasa la racit si apoi se baga totul(inclusiv carnea)la robot si se mixeaza cat de fin vreti voi.

Se serveste cu paste. Pofta buna!Reteta Sos dulce-picant pentru paste a fost propusa de Laura_A pe forum reteteAlte retete de sos gasiti aici:Sos de spaghete condimentat, Sos BEST,SOS ARRABIATA(PICANT)