Intr-o tava, asezam margarina taiata cubulete, iar peste 5 linguri de zahar. Deasupra, se presara biscuitii macinati si fructele taiate felii subtiri. Mai adaugam 5 linguri de ahar, zahar vanilat si scortisoara. Lasam totul la cuptor la foc mic pana cand se inmoaie fructele. Preparam intre timp un blat: se bat spuma albusurile, punem 4 linguri de zahar, galbenusurile si cele 4 linguri de faina. Amestecul obtinut il turnam peste fructele coapte. Se da la cuptor inca aproximativ 10 minute, la foc mic, pana se coace blatul. Cand e gata, se acopera prajitura cu un servet si se lasa cateva minute, dupa care se intoarce pe un platou. Se taie doar rece.

Intr-o tava, asezam margarina taiata cubulete, iar peste 5 linguri de zahar. Deasupra, se presara biscuitii macinati si fructele taiate felii subtiri. Mai adaugam 5 linguri de ahar, zahar vanilat si scortisoara. Lasam totul la cuptor la foc mic pana cand se inmoaie fructele. Preparam intre timp un blat: se bat spuma albusurile, punem 4 linguri de zahar, galbenusurile si cele 4 linguri de faina. Amestecul obtinut il turnam peste fructele coapte. Se da la cuptor inca aproximativ 10 minute, la foc mic, pana se coace blatul. Cand e gata, se acopera prajitura cu un servet si se lasa cateva minute, dupa care se intoarce pe un platou. Se taie doar rece.