Taiem pieptul de pui in cubulete de 2 cm. Intr-un castron pregatim pasta pentru marinat puiul. Amestecam iaurtul cu ghimbirul ras, pasta de usturoi, patrunjelul verde tocat marunt,2 linguri Garam Masala, ardeii iuti tocati marunt si zeama de lamaie. Adaugam bucatile de pui si dam la rece pentru minim 1 ora. Calim ceapa tocata marunt in uleiul incins. Adaugam cateii de usturoi taiati feliute si ardeiul gras taiat fasii subtiri. Adaugam 1 lingura de Garam Masala si rosiile taiate cubulete. Lasam la foc mediu 10-15 minute, apoi adaugam puiul marinat. Mai gatim 10-15 minute. Servim cu garnitura de orez natur si ornam cu ceapa verde. Daca ardeii iuti doar s-au laudat ca sunt foarte iuti, puteti sa mai condimentati cu sos Tabasco. PS: Pentru cei care evita prajelile, se poate cali ceapa in 1/2 cana cu apa in care se adauga doar 2 linguri ulei.